Férfi kézi: Borozan közelít a Veszprémhez; így menekülhet meg a Vardar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 22:04
A napokban több érdekes hír is napvilágot látott a Mol-Pick Szeged elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára készülő Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatáról. A macedón csapatot elhagyó Vuko Borozanról azt írja a helyi sajtó, hogy végül Veszprémben köt ki, míg a Vardar tiszteletbeli elnöke közleményben számolt be arról, hogy mindent megtesz szeretett klubja fennmaradásáért.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Vardarból furcsa körülmények között távozó (először nem utazott el a Szkopjével a SEHA-liga breszti final fourjára, majd szakításra került sor a klubbal) Vuko Borozan iránt a Barcelona és a Veszprém mutatott érdeklődést. A legutóbbi időszakban arról szóltak a hírek, hogy a katalánoknál köthet ki, állítólag el is utazott orvosi vizsgálatra Barcelonába, de végül mégsem tudtak megegyezni. A 24rakomet.mk ezután arról számolt be, hogy a 24 éves montenegrói balátlövő így Veszprémben köthet ki, állítólag már alá is írt a magyar csapathoz a következő idényre. (A magyar csapat nem kommentál átigazolással kapcsolatos sajtóhíreket.)Mint korábban beszámoltunk róla, a Vardarból furcsa körülmények között távozó (először nem utazott el a Szkopjével a SEHA-liga breszti final fourjára, majd szakításra került sor a klubbal) Vuko Borozan iránt a Barcelona és a Veszprém mutatott érdeklődést. A legutóbbi időszakban arról szóltak a hírek, hogy a katalánoknál köthet ki, állítólag el is utazott orvosi vizsgálatra Barcelonába, de végül mégsem tudtak megegyezni. A 24rakomet.mk ezután arról számolt be, hogy a 24 éves montenegrói balátlövő így Veszprémben köthet ki, állítólag már alá is írt a magyar csapathoz a következő idényre. (A magyar csapat nem kommentál átigazolással kapcsolatos sajtóhíreket.)

Közben Mihajlo Mihajlovszki, a Vardar tiszteletbeli elnöke közleményt adott ki, amelyben arról írt, van remény arra vonatkozóan, hogy új befektetők átvegyék a szezon végén távozó Szergej Szamszonyenkótól a klub finanszírozását.

„Nehezen éltem meg a klub nehéz helyzetéről szóló híreket. Mindig a klub segítségére leszek, és azt szeretném, hogy ott maradjon a legmagasabb szinten. Ezért is igyekszem megoldást találni a túlélésre, és a múltban elért eredmények folytatására. Az elmúlt időszakban számos hívást kaptam, és öt-hat üzletemberrel is tárgyaltam, akik tudnak és szeretnének is segíteni” – írta Mihajlovszki.

Szamszonyenko áprilisban jelezte, hogy már nem bírja tovább pénzelni a macedón csapatot, így az idény végén kiszáll, ugyanakkor várja új befektetők jelentkezését.

Nagy kérdés, a játékosok meddig tartanak ki, mert többjük eligazolása is már biztosra vehető. A brazil beálló, Rogerio Moraes például a Veszprémhez távozik a nyáron, de könnyen lehet, hogy nemcsak ő dolgozhat újra együtt David Davisszal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik