Férfi kézi: Bombac 2016-ban a Kielcébe igazol - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 15:03
null
Dean Bombac (labdával) másfél év múlva már egy célért küzdhet a kielceiekkel (Fotó: Hegedüs Gábor)
Sajtóhírek szerint Dean Bombac, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén irányítója a 2016–2017-es idénytől a lengyel Kielcében folytatja pályafutását.

 

Lehet, a sorsolás előtt csak zavarkeltésül, de a lengyel sajtó megszellőztette: Dean Bombac a 2016–2017-es idénytől a Kielcét erősítheti. Hivatalos bejelentést senki sem tett, de az irányító, aki 2016 nyaráig a Szegedé, a Nemzeti Sportnak elmondta: „Erről még korai beszélni, a jövőmmel kapcsolatos kérdéseknek most, amikor a BL-ben menetelünk, nincs aktualitása.”

A jövő héten a 26. születésnapját ünneplő Bombac 2014 nyarán igazolt Szegedre a francia Pays d'Aix-ből, és hamar a Tisza-parti csapat vezéregyénisége lett. A Löwen elleni BL-nyolcaddöntős párharcban oroszlánrészt vállalt a Szeged kettős győzelmében.

A Pick és a Kielce egy csoportban szerepelt a BL mostani kiírásában, Bombac a két mérkőzésen 12 gólt szerzett a lengyelek ellen.

A Kielce a lengyel bajnokság élvonalát és a Lengyel Kupát is 11-szer nyerte meg. A Bajnokok Ligája négyes döntőjébe eddig egyszer, 2013-ban jutott be, amikor bronzérmesként zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik