Férfi kézi BL: Veszprémben szinte lehetetlen nyerni - Narcisse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 17:39
Daniel Narcisse, a PSG férfi kézilabdacsapatának kapitánya az európai szövetség honlapjának írt blogjában beszélt az MKB-MVM Veszprém elleni BL-negyeddöntőről. A kiváló francia játékos szerint sok múlik majd az első meccsen, ugyanis Veszprémben szinte lehetetlen nyerni.

„Négyszer játszottam a Veszprém ellen a tavalyi szezonban a Kiellel, a mostani idényben pedig ez a BL-negyeddöntő lesz a negyedik és az ötödik találkozónk. Egy meccset nyertünk, kettőt elbuktunk velük szemben a PSG-vel, de ez a párharc más lesz, hiszen Köln a tét. Mindkét fél részéről csalódásként élnék meg, ha nem sikerülne a továbbjutás, márpedig jövő hét végén az egyik oldalon szomorú játékosok lesznek majd. Tudjuk, hogy jó eredményt kell elérnünk a hazai meccsen, mert Veszprémben szinte lehetetlen nyerni. Láttuk, mit csináltak a Plock ellen az előző körben, az első húsz percük fantasztikus volt" – írta blogbejegyzésében Daniel Narcisse.Daniel Narcisse.

„Természetesen ahogy közeledik a szezon vége, mindenki érzi saját magán az elmúlt hónapok erőfeszítéseit, és én sem vagyok már 22 éves... De amikor a Bajnokok Ligájában szerepelsz, minderről megfeledkezel. A PSG-nél meglevő kerettel megtehetjük azt a luxust, hogy folyamatosan pihentetünk egyes játékosokat, hogy fitten érkezzünk el a legfontosabb meccsekhez. Ez szintén jó arra, hogy mindenkit egyformán tűzben tartsunk. A BL-hez hasonló sorozatot nem lehet megnyerni hét játékossal. Február óta mindenki lehetőséget kapott nálunk, jó formában várjuk a Veszprémet" – tette hozzá a PSG kapitánya, aki szerint az első félévben még baj volt a csapategységgel, de a közös programok, és hogy a légiósok is megtanulták a francia nyelvet, segített összekovácsolni a társaságot.

„Erre szükségünk is lesz a Veszprém Arénában, ahol forró lesz a hangulat, fontos, hogy tudjuk, a társunk nem fog cserben hagyni. Ezt sokszor hiányoltam a szezon első felében, de a nehéz idők közelebb hoztak minket egymáshoz."

A BL-negyeddöntő első találkozóját szombaton 16.30 órakor rendezik, a találkozót nyomon követhetik a Nemzeti Sport Online-on!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik