Férfi kézi BL: melyik játékos melyik szuperhős lenne?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 18:29
null
Nilsson szívesen bújna Hulk bőrébe
A 2014-es sikerre való tekintettel az Európai Kézilabda-szövetség ismét megrendezte kerekasztal beszélgetését a négy final fouros csapat egy-egy játékosának részvételével. Ezúttal Niclas Ekberg (THW Kiel), Jesper Nöddesbo (FC Barcelona), Ivan Cupic (KS Vive Tauron Kielce) és Andreas Nilsson (MKB-MVM Veszprém) kapott meghívást.

Erősen kezdett Tom O'Brannagain, a moderátor, miután a kislánya unszolására megkérdezte, melyik játékos melyik szuperhős lenne. Íme, az eredmény:

Ekberg: Hancock
Nilsson: The Hulk (mert nagyon erős)
Nöddesbo: Batman (a belső értékek miatt)
Cupic: Superman (tetszik a piros köpenye)

A Veszprém beállójától azt is megtudtuk, hogy nagyon szereti a tetoválásokat, és bár a karját és a lábát már számos díszíti, itt nem áll meg, hanem már tervezi, mi kerüljön a mellkasára. Ekberg azzal okozott meglepetést a moderátornak, hogy elárulta, a saját nevét varratta magára.

Ami a szombati elődöntőt illeti, Ekberg szerint kicsivel több esélyük van, mint a Veszprémnek, de kis dolgok fognak dönteni. Utóbbival Nilsson is egyetértett, de szeretne revánsot venni. Cupic szerint az utolsó öt percben fog eldőlni a meccs.

És hogy ki milyen fotót készítene a BL-trófeával? Nöddesbo még nem gondol rá, Cupic másra bízná, Ekberg magához ölelné, Nilsson azonban bevállalós volt, és kilátásba helyezett egy meztelen képet (talán Igropulo adta az ötletet?)

Nézze vissza a beszélgetést!

Jó hangulatban telt a beszélgetés (Fotó: Hegedüs Gábor)
Jó hangulatban telt a beszélgetés (Fotó: Hegedüs Gábor)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik