Férfi kézi BL: két veszprémi is a hét álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.30. 08:54
Az EHF Tv a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kilencedik fordulója után is elkészítette szokásos válogatásait, a hét csapatába egyedül az MVM Veszprém delegál két játékost, ráadásul Mikler Roland egyik védéséért plusz elismerést is kapott.

A FORDULÓ ÁLOMCSAPATA. A két veszprémi játékos, Mikler Roland és Momir Ilics, akik bekerültek a hét legjobbjai közé egyaránt meghatározó szerepet játszottak a Veszprém csodálatos, PSG elleni győzelmében. Az álomcsapatban dominál a Veszprém csoportja, Rune Dahmke és Rasmus Lauge is innét került be a hetesbe.A FORDULÓ ÁLOMCSAPATA. A két veszprémi játékos, Mikler Roland és Momir Ilics, akik bekerültek a hét legjobbjai közé egyaránt meghatározó szerepet játszottak a Veszprém csodálatos, PSG elleni győzelmében. Az álomcsapatban dominál a Veszprém csoportja, Rune Dahmke és Rasmus Lauge is innét került be a hetesbe.

A hét csapata: Mikler Roland (Veszprém) – Rune Dahmke (THW Kiel), Momir Ilics (Veszprém), Rasmus Lauge (Flensburg), Petter Överby (Elverum), Jure Dolonec (Montpellier), Antonio Areia (Porto)

A FORDULÓ VÉDÉSEI. Mikler nemcsak a hét csapatába került be, de egyik védése a legszebb hárítások közé is bekerült. Az EHF Tv szerkesztői Rodrigo Corrales (Wisla Plock) hetest követő dupla bravúrját díjazták az első hellyel.

A FORDULÓ GÓLJAI. Dmitrij Zsitnyikov (Wisla Plock) fantasztikus Flensburg elleni cundere érdemelte ki a legnagyobb elismerést Igor Vori veszprémi találata előtt.

Chema Rodríguez egyik gólja is külön videót ért az EHF Tv-nél, a „táncos” spanyol irányító cselének elszenvedője sem akárki, a világ- és Európa-bajnok Luka Karabatic volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik