Férfi kézi BL: ennyi esélyt ad Dujsebajev a Veszprémnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 10:04
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourja előtt az NSO Tv elérte Talant Dujsebajevet, a lengyel Kielce vezetőedzőjét. A magyar válogatottat is irányító szakember a Veszprém végső győzelmének esélyeiről is beszélt. A magyar játékosok közül kiket látna szívesen a Kielcében? Hogyan érzi magát a magyar nemzeti csapat kispadján? Válaszok a videóban!

A Kielce a szombati elődöntőben a Barcelonával találkozik, és Talant Dujsebajev reméli, a korábbi sérülések után végre az összes játékosára számíthat. A szakembert a final four mellett a magyar válogatottról is kérdeztük.


A Kielce mindkét negyeddöntős mérkőzésén legyőzte a Vardar Szkopjét, 55–51-es összesítéssel lépett túl a macedón csapaton. Dujsebajev, a szezon legtöbb győzelmével (13) büszkélkedő Kielce vezetőedzője lehet a második mester, aki két csapattal is megnyeri a BL-t. Alfred Gíslason korábban a Magdeburggal és a Kiellel is elhódította a trófeát.

Eddig Dujsebajev az egyetlen edző, aki játékosként is magasba emelhette a trófeát, ugyanakkor amennyiben veszprémi diadallal zárul a hétvégi esemény, akkor a Barcelonával játékoskarrierje során hat BL-sikerig jutó Carlos Ortega, a Veszprém szakvezetője is csatlakozik hozzá.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, FINAL FOUR
DÖNTŐ (Köln, május 31.)
THW Kiel/MKB-MVM VESZPRÉM–Barcelona/Vive Tauron Kielce18.00 (Tv: DIGI Sport1)
V: Din, Dinu (románok)
A 3. HELYÉRT
THW Kiel/MKB-MVM VESZPRÉM–Barcelona/Vive Tauron Kielce15.15 (Tv: DIGI Sport1)
V: M. Johansson, Kliko (svédek)
ELŐDÖNTŐ (Köln, május 30.)
Barcelona (spanyol)–Vive Tauron Kielce (lengyel)
15.15 (Tv: DIGI Sport1)
V: Licis, Stolarovs (lettek)
THW Kiel (német)–MKB-MVM VESZPRÉM18.00 (Tv: DIGI Sport1)
V: G. Nacsevszki, Nikolov (macedónok)
A legfrissebb híreket itt találja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájáról!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik