Férfi kézi BL: botrány, a Barcelonát kapta a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.01. 09:57
null
Volt már magas hőfokú találkozó a két csapat BL-történetében (forrás: Új Szó)
Az április 1-jei sorsoláson az MKB-MVM Veszprém a Barcelonát kapta ellenfeléül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Hogy ez miként történhetett meg, arról alább olvashatnak.

„Ezt nem hiszem el! A bolondját járatja velünk az EHF!” – fakadt ki az egyik veszprémi szurkoló a sorsolás eredménye hallatán.

Ingerültsége érthető, hiszen a Veszprém a szabályok szerint a negyeddöntőben nem kaphatta volna ellenfélül a csoportját korábban szintén megnyerő Barcelonát, amelyet sokan a világ legjobb kézilabdacsapatának tartanak. Súlyos mulasztás történt.

„Megértjük a veszprémiek felháborodását, a golyófelelősünk sajnos figyelmetlen volt. A Barcelona nevét tartalmazó kis gömböcskét véletlenül a csoportmásodikokhoz rakta – magyarázkodott az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) egy magát megnevezni nem kívánó illetékese a spanyol diadelosinocentes.es portálnak nyilatkozva. – A hiba tényét elismerjük, a sorsolást azonban nem ismételhetjük meg, hiszen akkor hogy néznénk a többi klub vezetőinek szemébe?”

A baki mindenesetre nem marad következmény nélkül, ugyanis az európai szövetség jelezte: hibázó munkatársát egy sorsolásra szóló eltiltással sújtotta, ráadásul az áprilisi fizetéséből levonnak 17.01 eurót.

Honlapunk segítségével ön is élőben követheti a 12.15-kor kezdődő sorsolást. Hátha mégsem a Barcelonát kapja a Veszprém...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik