Férfi kézi BL: az utolsó perc döntött a Vardar-Flensburgon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.26. 18:56
Óriási izgalmak után utolsó percben dobott hétméteres és idegenben szerzett több gól döntött a Vardar Szkopje–Flensburg összecsapáson, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.

A Flensburg az első meccsen kétgólos előnyt harcolt ki, a második mérkőzés szünetében pedig már öttel is vezetett, ám a Vardar nagyot alakított a szünet után, és az utolsó percben a Flensburgnak kellett támadnia a gólszerzésért. A német csapat emberelőnyben hetest harcolt ki, Anders Eggert pedig bedobta, és a szkopjeiek 12 másodperc alatt már nem tudtak kapura lőni.

A Flensburg a második csapat, amely biztosította a helyét a final fourban. Mint beszámoltunk róla, a Veszprém a PSG másodszori legyőzésével először jutott el története során a BL új rendszerű, kölni végjátékáig. A Flensburgnak ugyancsak először sikerült ez.

FÉRFI KÉZILABDA BL
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Vardar Szkopje (macedón)–Flensburg (német) 27–25
(10–15)
Gólszerzők: Brumen 7, Dujshebaev 4, Csipurin, Dibirov, Pribak 3-3, Karacic, D. Markovics 2-2, F. Lazarov, Rakovic, Toszkics, ill. Eggert 7, Glandorf, Knudsen 4-4, Gottfridsson, Weinhold 3-3, Sven Hansen 2, Heinl, Mogensen
Továbbjutott: a Flensburg, 49–49-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik