Férfi kézi BL: a SEHA-liga elnöke szerint a Vardar búcsúztatja a Szegedet

Vágólapra másolva!
2019.04.03. 23:07
null
Mihajlovszki a Vardar továbbjutását várja a BL-ben (Fotó: 24rakomet.mk)
Érdekes véleményt fogalmazott meg Mihajlo Mihajlovszki, a Gazprom szponzorálta SEHA-liga elnöke, amikor arról beszélt, hogy szerinte a macedón Vardar Szkopje el fogja ütni a továbbjutástól a Mol-Pick Szegedet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Mihajlovszki szerint a Veszprém mellett a Szegeddel is tárgyaltak a sorozatban való részvételről, azonban a Tisza-parti csapattal nem jutottak dűlőre.

„Sokat egyeztettünk a Szegeddel. De az edzőjüknek megvan a maga elképzelése, ami az eddigi eredmények alapján jól működik. Úgy tűnik, ő szívesebben nyeri húsz gólokkal a mérkőzéseket a magyar bajnokságban, minthogy megmérettesse magát a kiegyenlítettebb SEHA-ligában. Ennek meglátjuk majd a következményét, amikor a Vardar búcsúztatja a Szegedet a BL-negyeddöntőben” nyilatkozta Mihajlovszki, aki korábban a Vardar Szkopje elnöke volt.

A Vardar egyébként megvédte elsőségét a SEHA-ligában, miután a szerdai döntőben 26–23-ra legyőzte a horvát PPD Zagrebet, ezzel összességében ötödik bajnoki címét szerezte meg a sorozatban.

Mint korábban megírtuk, jó esély mutatkozik arra, hogy a Telekom Veszprém visszatér a SEHA-ligába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik