Férfi kézi: Bármikor aláírhatok a Veszprémhez - Nilsson

Vágólapra másolva!
2014.06.05. 09:34
null
Andreas Nilsson lehet a Veszprém következő fogása
Andreas Nilsson, a szétesni látszó HSV Hamburg 24 esztendős svéd beállója megerősítette, hogy Veszprémben folytatja pályafutását, bármikor aláírhat a magyar bajnokhoz.

Mint korábban megírtuk, a 2013-as BL-győztes Hamburg másodjára sem kapta meg a következő szezonban való induláshoz szükséges licencet, várhatóan a harmadik ligában kezdheti újra. Ez várhatóan a keret széteséséhez vezet, Joan Canellas jó eséllyel Kielben folytatja, míg Andreas Nilssont a Veszprémmel boronálták össze.

„A hír igaz. Száz százalék, hogy Veszprémben folytatom. Bármikor aláírhatok” – mondta a svéd válogatott edzőtáborában szereplő Nilsson a Sportbladetnek.

„Jó kihívásnak tűnik. A környezet, az emberek, minden új lesz – mintha ismét légiósnak állnék” – tette hozzá a 24 éves beálló. Nilsson elmondta, a Veszprémnél minden évben a final fourt célozzák meg, és ott is szeretnének maradandót alkotni. A magyar bajnoknál Renato Suliccsal kell megküzdeni a helyéért, de mint Nilsson fogalmazott, előnye, hogy tíz évvel fiatalabb, így idővel átveheti a horvát beálló helyét.

A Kieler Nachrichten közben arról ír, hogy Aron Pálmarsson akár már a megállapodásban szereplő jövő nyári határidő előtt Veszprémbe kerülhet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik