Férfi kézi: autóbalesetben halt meg két fiatal spanyol játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.18. 21:08
Gyászol a Granollers férficsapata: autóbaleset következtében elhunyt a klub egyik junior játékosa és egy korábbi kézilabdázója.

A baleset a Spanyolország keleti részén fekvő AP7-es autópályán, Vallgorguina közelében történt, és a klub 19 éves, juniorcsapatban szereplő játékosa, Martí Batallé, illetve a korábban Granollerst, a 2018–2019-es szezonban a Canovellest erősítő Xavier Pocurull azonnal meghalt.

A 18 esztendős, már az élvonalban is bemutatkozó beállót, Pau Navarrót, illetve Óscar Ollert súlyos állapotban szállították kórházba.

Spanyol források szerint a tavaly az U19-es vb-n ezüstérmes Navarro állapota kritikus.

A klub azt közölte, hogy a gyász miatt kedden és szerdán mindent elhalaszt, így elmarad a csapat edzése is. Arról egyelőre nem született döntés, hogy a vasárnapi, Anaitasuna elleni bajnokit megrendezik-e.

 

BM Granollers on Twitter

Des del Club BM Granollers volem expressar les nostres més sentides condolences per la pèrdua aquesta nit de Martí Batallé i Xavier Pocurull, jugador i exjugador del club. Expressem el més sentit condol a les seves famílies i amics, amb qui compartim aquests moments de dolor.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik