Férfi kézi: a Telekom Veszprémé az idény legjobb igazolása

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 13:32
A handball-planet.com kézilabda-szakportál összeállította a 2019–2020-as idény előtt a nyár legjobb átigazolásait – az élen egy magyar érdekeltségű klubváltás végzett.

Noha a Telekom Veszprém már tavaly márciusban bejelentette a dán Rasmus Lauge Schmidt érkezését, a 28 esztendős irányító/balátlövő hivatalosan idén nyáron csatlakozott a magyar együtteshez, a Handball-Planet szerkesztői csapata pedig ezt a transzfert látja a 2019–2020-as kiírás előtti legnagyobb erősítésnek.Rasmus Lauge Schmidt érkezését, a 28 esztendős irányító/balátlövő hivatalosan idén nyáron csatlakozott a magyar együtteshez, a Handball-Planet szerkesztői csapata pedig ezt a transzfert látja a 2019–2020-as kiírás előtti legnagyobb erősítésnek.

A nyolcadik helyre Mikler Roland Veszprémből Szegedhez való átigazolása került, rögtön utána a Szegedtől távozó kapus, Marin Sego váltása van. A 10. pozícióban egy másik veszprémi szerzemény szerepel, méghozzá a brazil válogatott Rogerio Moraes Ferreira.

A listán a legjobb harmincban megtalálható még Vuko Borozan (Veszprém), Vladimir Cupara (Veszprém) és Luka Stepancic (Szeged) is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik