Férfi kézi: a Szeged korábbi szélsője lesz a Vardar edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 22:36
Roberto García Parrondo, a Mol-Pick Szeged korábbi jobbszélsője veszi át a nyártól a PSG-be távozó Raúl Gonzáleztől a Bajnokok Ligája-győztes macedón Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatának irányítását. A jelenleg a női csapat másodedzőjeként dolgozó Parrondo kétéves szerződést írt alá.

„Bár csak egy szezon óta vagyok itt, otthon érzem magamat a Vardarnál. Jelenleg minden energiámmal azon dolgozom, hogy minél sikeresebben zárjuk az idényt a női csapattal. Azt várom, hogy a férficsapatnál is elfogadják majd a módszereimet. Azon leszünk, hogy továbbra is ott legyen a Vardar Európa legjobb csapatai között" – mondta Parrondo a klub hivatalos honlapjának.„Bár csak egy szezon óta vagyok itt, otthon érzem magamat a Vardarnál. Jelenleg minden energiámmal azon dolgozom, hogy minél sikeresebben zárjuk az idényt a női csapattal. Azt várom, hogy a férficsapatnál is elfogadják majd a módszereimet. Azon leszünk, hogy továbbra is ott legyen a Vardar Európa legjobb csapatai között" – mondta Parrondo a klub hivatalos honlapjának.

Nagy kérdés, hogy utóbbit milyen kerettel fogja megtenni. Mint megírtuk, a nőknél visszavesznek a költségvetésből, így a légiósok nagy része távozhat. Eddig a férfiak esetében is csak távozókról lehet beszámolni.

Sterbik Árpád már megegyezett a Veszprémmel, Luka Cindric a Kielcével, míg Ilija Abutovics a Rhein-Neckar Löwenben folytatja. Jorge Maquedát a Szegeddel hozták kapcsolatba, de van érdeklődés Vuko Borozan, Mijajlo Marszenics és Joan Canellas iránt is. Ugyanakkor visszatérhet a jelenleg Szegeden játszó Szergej Gorbok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik