Férfi kézi: a szaklap szerint Ilics az idény 2. legjobb igazolása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 12:23
A handball-planet.com a kézilabdaidény hajrájához közeledve az eddigi tapasztalatok alapján összeállította a 2013–2014-es idény legjobb átigazolásait. A listán Momir Ilics, az MKB-MVM Veszprém szerb légiósa a második helyen végzett.

„A szerb válogatott csapatkapitánya a Veszprém Kölnbe vezető utazásának egyik hőse – írja a szakportál értékelése Ilicsről, aki a német THW Kielt elhagyva szerződött Veszprémbe. – A »zebrák« korábbi játékosa a veszprémiek házi gólkirálya a BL-ben, összesítésben a második legjobb góllövő. Kétszer nyert már Bajnokok Ligáját, a belőle áradó önbizalom a csapattársaira is átragadt.”Ilicsről, aki a német THW Kielt elhagyva szerződött Veszprémbe. – A »zebrák« korábbi játékosa a veszprémiek házi gólkirálya a BL-ben, összesítésben a második legjobb góllövő. Kétszer nyert már Bajnokok Ligáját, a belőle áradó önbizalom a csapattársaira is átragadt.”

Ilicset a Csehovszkije Medvegyiből a Vardar Szkopjéhoz igazolt orosz Timur Dibirov előzte meg a szaklapnál, mögötte Stas Skube (Gorenje Velenje), Diego Simonet (Montpellier), Szerhij Onufrienko (Zaporizzsja), Ivan Sliskovic (Celje), Torsten Laen (Kölding), Pavel Atman (Metalurg), Nikola Manjolovics (Löwen) és Alex Dujshebaev (Vardar) végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik