Férfi kézi: a norvégok elismerték, a Flensburgot érdekli Berge

Vágólapra másolva!
2017.01.26. 17:03
Amíg Christian Berge lázasan készül a norvég férfi kézilabda-válogatottal a pénteki, horvátok elleni világbajnoki elődöntőre, megint megjelentek a sajtóban a jövője körüli találgatások.

Kare Geir Lio, a norvég szövetség elnöke elismerte a Verdens Gangnak, Berge korábbi klubja, a német Flensburg érdeklődik az északiak szövetségi kapitánya iránt.Verdens Gangnak, Berge korábbi klubja, a német Flensburg érdeklődik az északiak szövetségi kapitánya iránt.

„Megvolt a kapcsolatfelvétel a Flensburg és Christian között, de a világbajnokság alatt ezzel bővebben nem szeretnék foglalkozni" – mondta Lio, míg Berge még ennyire sem volt közlékeny. Utóbbi érthető, hiszen a történetük első vb-elődöntőjére készülő norvégok feltett célja, hogy érmet nyerjenek Franciaországban.

A megkeresés újabb jele annak, hogy a Flensburg már készül arra az eshetőségre, ha Ljubomir Vranjes nem töltené ki 2020-ig szóló szerződést. Mint ismert, a 43 éves szakember már decemberben elismerte, hogy érdeklődik iránta a Telekom Veszprém, majd a vb alatt ezt annyival bővítette, hogy elárulta, kérte a klubja vezetőit, engedjék el. Akkor úgy fogalmazott, a januári válogatott torna után valószínűleg eldől a sorsa.

Vranjes hétfőn ül le egyeztetni a német képviselőivel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik