Férfi kézi: a dánok is felháborodtak Toft Hansen színészkedésén – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 09:44
A világbajnokság előtt álló férfi kézilabda-válogatott csütörtök este nagy csatában 24–21-re kikapott Dániától a Bygma-kupa felkészülési tornán. A mérkőzésen azonnali piros lappal kiállították Bánhidi Bencét – mint a felvételekből kiderült, jogtalanul.

A találkozó 48. percében – egygólos magyar előnynél – a beálló Bánhidi Bence védője, René Toft Hansen az arcát fogva látványosan hátraesett. Az alapvonali játékvezető az esetet látva azonnali piros lappal kiállította Bánhidit.

A visszajátszásból már jól látható volt René Toft színészkedése, amelyet a dán TV 2 SPORT szakkommentátora, Bent Nygard is kritizált.

„Ha jól láttam, nem történt semmilyen szabálytalanság – kommentálta a történteket Nygard. – Bánhidi húzta egy kicsit a mezét, de René Toft alaposan rájátszott, nem ütötték arcon. Színészkedés nélkül is remek játékos, egyszerűen túl jó ahhoz, hogy így viselkedjen. Nem is értem."

A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A dán beálló egyébként 4 perccel a találkozó vége előtt ismét megpróbált eladni egy hasonló szabálytalanságot, azt azonban már nem ették meg a játékvezetők, sőt figyelmeztették is Toft Hansent, igaz, ez számunkra nem nagy vigasz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik