Férfi kézi: a Barcelona Iliccsel pótolná Karabaticot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 16:01
null
Momir Ilicset a Barcelona is szívesen látná soraiban (Fotó: Földi Imre)
Váratlan átigazolási pletykával állt elő a Handball Montenegro kézilabdaoldal: a szakportál cikke szerint a Barcelona Momir Ilicset szemelte ki Nikola Karabatic helyére, ha a francia olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékos távozik a PSG-be. A beszámoló szerint a katalán csapat mindenképp az MKB-MVM Veszprém átlövőjét szeretné megszerezni, ezért magyarországi szerződéséből is kivásárolná.

 

Nikola Karabatic PSG-be igazolása nem új pletyka, hónapok óta tartja magát a hír, hogy a Barca 31 éves irányító-átlövője – kézilabdában kiemelkedő összegért, 2 millió euróért – Párizsba költözik, s ezt tovább erősíti, hogy immár Karabatic lehetséges utódjáról is megjelentek a hírek.

A Handball Montenegro szerint a Barcelona napjaink egyik legjobb átlövőjével pótolná a franciát, Momir Ilics pedig feltétlenül közéjük tartozik. „A hír igaz, fennáll a lehetőség, hogy a Barcelonában folytatom, de semmi sem rajtam múlik, hanem a klubokon, mert élő szerződésem van Veszprémben” – nyilatkozta Ilics a handballme.me-nek.

A szerb átlövő azt is elárulta, hogy a katalánok hosszú távon számítanának rá. „Három évre kínáltak szerződést. A Barcelona nagy klub, tele topjátékossal, megtiszteltetés lenne ilyen nagyszerű kollektívához tartozni, de még korai a klubváltásról beszélni” – tette hozzá a BL legutóbbi szezonjának gólkirálya, aki jelenleg is vezeti az elitiga góllövőlistáját.

A Handball Montenegro is hozzáfűzi, Ilics a Veszprém egyik oszlopa, a magyar klub pedig stabil lábakon áll, nincs rászorulva anyagilag a transzferre, így egyáltalán nem biztos, hogy a játékos „értékesítése” lesz az elsődleges opció a klubnál.

Az értesülést a Barcelona ajánlatáról a Nemzeti Sport kérdésére a játékos és menedzsere, Sasa Bratic is megerősítette. A Veszprémet hivatalosan nem keresték meg az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik