Női kézi BL: Játszani fogok a Podgorica ellen! - Zácsik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.12. 22:07
A Ferencváros női kézilabdacsapatának átlövője, Zácsik Szandra kisebb sérülés után lábadozik, de elmondása szerint pályára lép majd a Buducsnoszt Podgorica otthonában a sorsdöntő Bajnokok Ligája mérkőzésen.
„Egy kisebb sérülést szedtem össze, de már járok kezelésekre – nyilatkozta Zsácsik Szandra a fradi.hu-nak. – Hétfőn és kedden pihenek, igyekszem helyrehozni a vállam. Szerdán megpróbálok újra százszázalékosan edzeni. Akkor kiderül, hogy lesz-e komolyabb fájdalmam. Nagyon remélem, hogy nem mert vasárnap játszani szeretnék. Pontosabban, játszani fogok! Próbálok pozitívan állni ehhez. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj a vállammal.”

„Korábban a Ljubljanával nagyon sok tét és edzőmérkőzést játszottam abban a csarnokban. Még edzőmérkőzéseken is mindig ott voltak a törzsszurkolók. Tehát jó sok emlékem van a podgoricai csarnokról, amelyek nem túl kedves emlékek, de azt gondolom, nekünk a mérkőzésen ki kell zárnunk a külső körülményeket és csak azzal foglalkozni, ami a pályán történik – mondta az ellenfél otthonáról az átlövő, aki kitért a vasárnapi várakozásokra is. – Ki-ki meccset játszunk majd. Hazai pályán az ellenfelünk nagyon akar majd. Nekünk a dánok elleni találkozó utolsó tíz percének pozitív dolgait kell átmentenünk és abból erőt merítenünk. Szerintem, ha összefogunk és csapatként működünk, akkor jól is kijöhetünk a vasárnapi mérkőzésből.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik