Ez egy kézilabdapálya. De melyik itt a kézilabdapálya?!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 15:48
Érdekes körülmények között kellett pályára lépnie a kizárólag magyar játékosokból álló, angliai székhelyű London Angels HC női kézilabdacsapatnak.

Az „angyalok” az EHA-kupa harmadik fordulójában a Coventry HC otthonában, a Coventry Sportközpontban léptek pályára.Coventry HC otthonában, a Coventry Sportközpontban léptek pályára.

A szünetben öt gól volt a London Angels hátránya, végül egyetlen góllal, egy időn túli szabaddobást értékesítve tudta megnyerni a negyeddöntőt a Coventry.

Másfél perccel a vége előtt 18–15-öt, az utolsó percben egyenlő állást mutatott az eredményjelző. A London Angels hiába volt kettős emberelőnyben, az utolsó két percben két alkalommal is a megengedettnél többen voltak pályán az ellenfélnél. A London Angels óvást nyújtott be a mérkőzést követően, a döntésre egyelőre még várni kell.

A magyar csapatnak nem csak az ellenféllel és a játékvezetéssel, de a körülményekkel is meg kellett küzdenie. Ez tisztán látszik a Kondor Gábor vezetőedző által a Facebookon megosztott fotón. Na melyik a kézilabdapálya vonala?

Akit szeretne értesülni az angliai magyar csapattal kapcsolatos legfrissebb hírekről, az kövesse a London Angels hivatalos Facebook-oldalát!

Színkavalkád és vonalkarambol (Fotó: Kondor Gábor)
Színkavalkád és vonalkarambol (Fotó: Kondor Gábor)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik