Női kézi: az Újvárosra két hazai meccs vár az oroszok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 12:03
A Dunaújvárosi Kohász KA az orosz Asztrahanocskával játszik a női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjében. A magyar csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint a párharc mindkét mérkőzését a Dunaújvárosi Sportcsarnokban rendezik meg.

Szemenyei István, a Dunaújváros ügyvezetője arról számolt be, hogy a kérés az orosz együttestől érkezett.

„Valóban hazai környezetben játsszuk az EHF-kupa negyeddöntőjének mindkét találkozóját, miután a két klub vezetése az Asztrahanocska kezdeményezésére megegyezett abban, hogy a párharc mérkőzéseit Dunaújvárosban, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játsszák le a csapatok. Az első összecsapásra február 26-án este hat órától, míg a visszavágóra február 28-án, vasárnap délután egy órától kerül sor. Szerencsére sikerült olyan megoldást találni, ami gazdaságilag is megfelelő, s az, hogy nem kell utaznunk, s idegenben játszanunk, pedig nyilvánvalóan egy óriási előny a rendkívül erős bajnoki menetelés közepette. Váratlanul ért minket ellenfelünk megkeresése, de mivel találtunk rá jó megoldást, ezért belementünk a feltételekbe” – mondta Szemenyei a kohaszkezi.hu-nak.

NŐI KÉZILABDA EHF-KUPA
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Asztrahanocska (orosz)–DUNAÚJVÁROSI KKA
Odense (dán)–Corona Brasov (román)
Randers (dán)–Höör (svéd)
Metzingen (német)–Leipzig (német)
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Randers (dán)/Höör (svéd)–Asztrahanocska (orosz)/DUNAÚJVÁROSI KKA
Odense (dán)/Corona Brasov (román)–Metzingen (német)/Leipzig (német)

A negyeddöntős párharcok első felvonását február 20-21-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. Az elődöntős párharcok időpontjai: április 2-3., illetve 9-10.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik