Siposék nyertek Leimeterék ellen – körkép

Vágólapra másolva!
2024.03.08. 23:40
picture allianceSipos Adrián nem szezett gólt, az MT Melsungen így is nyert (Fotó: Getty Images)
Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen 25–22-re nyert a Leimeter Csabát foglalkoztató Balingen-Weilstetten otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.

 

A Bundesliga honlapja szerint a vendégek válogatott beállója nem talált a hálóba, a hazaiak jobbátlövője három kísérletből egy gólt lőtt. A Melsungen ötödik a tabellán, a Balingen sereghajtó.

A spanyol élvonalban Tóth Rajmond mind a négy lövését gólra váltotta a Frigoríficos del Morrazo színeiben a Fraikin BM Granollers elleni 32–32-es döntetlennel zárult meccsen. Csapata a tabella 14. helyén áll.

A szerb bajnokságban a 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan négy lövésből egy gólt szerzett a címvédő és listavezető RK Vojvodinában, amely 34–28-ra nyert az RK Dubocica otthonában. Dörnyei Borisz öt kísérletből két gólt lőtt a Dinamo Pancevo csapatában, amely 25–19-re győzött az RK Vranje otthonában.

A szlovák-cseh közös bajnokság, a MOL Extraliga alapszakaszában a címvédő Dunaszerdahely házigazdaként 36–21-re megverte a sereghajtó HK Hodonínt. Debre Viktor vezetőedző csapatában – amely a tabella második helyén áll – Pénzes Mónika és Jovana Ilic hat-hat góllal járult hozzá a sikerhez.

A francia női bajnokságban Szabó Edina vezetőedző együttese, a Saint Amand HB 27–26-ra kikapott a Paris 92 otthonában és tizedik a tabellán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik