Női kézilabda: Budaörsre távozott a Vác irányítója

Vágólapra másolva!
2024.02.02. 11:54
Marincsák Nikolett két évre szerződött a Budaörshöz (Fotó: budaorshandball.hu)
A női kézilabda NB I hatodik helyén álló Moyra-Budaörs Handball a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Marincsák Nikolettet a Váctól. Közben a Békéscsaba megvált az átlövő Termány Ritától.

 

A Budaörs kétéves szerződést kötött Marincsákkal.

„Nagyon örültem a Budaörs megkeresésének, rendkívül rokonszenves a klub folyamatos építkezése, fejlődése – nyilatkozta a 29 éves irányító a budaörsiek honlapján. – Többekkel játszottam együtt korábban a csapatból, sok jót hallottam, bízom benne, hogy én is könnyen megtalálom ebben a roppant szimpatikus közegben a helyemet. Komplex játékosnak tartom magam, támadásban és védekezésben is remélem, a társaság segítségére tudok lenni. Szeretném, ha a fejlődés töretlen lenne Budaörsön, a következő két évben még magasabbra tudnánk tenni közösen a lécet. Azon leszek, hogy a legjobb tudásommal segítsem a gárdát a céljai megvalósításában. Sokszor kényszerű váltás volt a karrieremben, vagy játéklehetőség hiányában, vagy az alacsonyra lőtt célok miatt igazoltam tovább. Szeretném végre hosszú távon megtalálni a helyemet, remélem, ebben a klubban rálelek.”

A sportághoz kapcsolódó hír, hogy a bennmaradásért küzdő Békéscsaba közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a 2022 nyarán Kisvárdáról igazolt, régóta térdproblémákkal küszködő átlövőnek, Termány Ritának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik