Női kézi NB I: nyártól Budaörsön folytatja Szöllősi-Schatzl Nadine – hivatalos

Vágólapra másolva!
2024.02.05. 16:32
Újabb nagy névvel erősített a Budaörs (Fotó: budaorshandball.hu)
Igaznak bizonyult lapunk információja, az idény végétől a Moyra-Budaörs együttesénél folytatja pályafutását Szöllősi-Schatzl Nadine, a Győri Audi ETO KC ötszörös magyar bajnok kézilabdázója. A hírt a Pest vármegyei klub is megerősítette.

 

„Nyáron lejár a szerződésem, és az élet úgy hozta, hogy módosulnak a terveim, s váltanom kell. Mindenképpen szerettem volna még kézilabdázni, így a férjemmel sokat töprengtünk, hogy merre vezessen tovább az utam. Közel tíz év Bajnokok Ligája-tapasztalattal a hátam mögött izgatottan várom ezt az új fejezetet. Fiatalos, lendületes, ambiciózus együttest kerestem, ahol új lendületet hozhatok a játékommal. Kívülről mindig is szimpatikus volt a budaörsi építkezés. Kinga nagyon jó barátnőm, csak megerősített a döntésemben. Egészen biztos, hogy érdekes érzés lesz az időbeosztást tekintve szellősebb ritmusra váltani, de az edzésmunkában és a mérkőzéseken mutatott teljesítményből semmit sem fogok leadni. Szeretem a kihívásokat, minden napban megtalálom a motivációt, ami tovább lendít. Mások lesznek a célok, de továbbra is a maximum az elvárás magammal szemben. Többekkel játszottam már együtt korábban, jó lesz újra együtt pályára lépni. Mindig örömmel segítem a fiatalokat, hasonló a szerepem a válogatottban is. Szeretném magammal rántani a társakat, átragasztani a mentalitásomat és az akarást, hogy a következő két szezonban közösen még magasabb célokért küzdhessünk” – idézi a klubhonlap Szöllősi-Schatzl Nadine-t, aki ötszörös magyar bajnokként, háromszoros kupagyőztesként és BL-ezüst-, illetve -bronzérmesként érkezik Budaörsre.

A kétéves szerződést aláíró, 30 éves balszélső az M4 Sport kézilabda-magazinjában is elmondta, hogy döntésében fontos szerepet játszott Debreczeni-Klivinyi Kingához fűződő barátsága. Hozzátette, nem áll még készen arra, hogy a kézilabdát abbahagyja, szeretne még játszani. Ennek értelmében a párjával megbeszélték, a baba-projekt is majd egy későbbi történet lesz.

  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik