Nemi erőszak kísérlete miatt letartóztatták a franciák Eb-győztes szélsőjét

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.01.31. 16:21
Benoit Kounkoud (Fotó: Getty Images)
Nem erőszak kísérlete miatt letartóztatták a francia férfi kézilabda-válogatott játékosát, Benoit Kounkoudot – írja az RMC.

 

Mint ismert, a németországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Franciaország óriási csatában, hosszabbítás után 33–31-re megnyerte a döntőt Dánia ellen, így története során negyedszer lett a kontinens legjobbja.

A győztes franciák hétfő éjszaka egy párizsi szórakozóhelyen ünnepelték az Eb-győzelmet, hajnalban viszont véget ért a buli, miután Benoit Kounkoudot letartóztatták. A 26 éves kézilabdázót nemi erőszak kísérletével vádolják, a rendőrség már nyomozást is indított – olvasható az RMC-n.

Beszámolók szerint a játékos letolta a nadrágját, majd megpróbált megerőszakolni egy 21 éves hölgyet az éjszakai klubban. Végül a biztonsági őrök közbeléptek, és ott tartották Kounkoudot a rendőrök érkezéséig.

Az ittas állapotban lévő sportolót őrizetbe vették, kihallgatása óta nem engedték el.

Az esetre a francia szövetség is reagált.

„A Francia kézilabda-szövetség harcolni fog az erőszak bármilyen formája ellen és elutasítja az ilyen cselekedeteket, amennyiben beigazolódnak. Az FFHandball mindig egy oldalon áll az erőszak áldozataival.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik