Imre Bence: Ligetvári vigyázott rám? Igen, a legvégén jöttünk el a buliról

N-P. T., P. V.N-P. T., P. V.
Vágólapra másolva!
2024.01.27. 17:47
null
Hazaérkezett németországi Európa-bajnokságról a történelmi, 5. helyen záró férfi kézilabda-válogatott. A sikerből alaposan kivette a részét Imre Bence is, akit édesanyja, a korábbi Eb-győztes, világbajnoki és olimpiai ezüstérmes Kökény Beatrix is a reptéren várt. A büszke anyukával is beszélgettünk, aki megköszönte Ligetvári Patriknak, hogy vigyázott a fiára. Imre Bencétől pedig megtudtuk, mikor is kellett vigyázni rá.

Imre Bencének felvetettük, hogy valósággal berobbant ezen az Európa-bajnokságon.

„Tudtam, hogy nem ismernek sokan, reméltem, hogy így fog sikerülni az első pár meccs. Nagyon fontos volt az Izland elleni találkozó a csapatnak és nekem is, az megalapozta az egész Európa-bajnokságot, főleg nekem, mert az volt az első meccsem. Szívemet-lelkemet kitettem a pályára, szinte minden egyes meccsen majdnem meghaltam, hogy csak nyerjük meg, csináljuk meg.

Videónkban beszélgetünk arról, kell-e kezelni a hirtelen jött népszerűséget; hogy milyen üzeneteket kapott szüleitől, Kökény Beától és Imre Gézától; hogy kipróbálná-e magát a Bundesligában; de szóba kerül a meccs utáni ünneplés és az is, miért kellett rá vigyáznia Ligetvári Patriknak.

Imre Bence édesanyjával, az Európa-bajnok, illetve világ- és olimpiai bajnoki ezüstérmes korábbi kézilabdázóval, Kökény Beával is beszélgettünk.

Kökény Beatrix elárulta, nagyon izgultak otthon férjével, az olimpiai ezüstérmes korábbi vívóval, Imre Gézával.

„Nagyon boldogok és büszkék voltunk mindannyian rá. Az is tetszett, hogy nemcsak a helyzeteit lőtte be, hanem visszafutott, próbált védekezésben is minél többet teljesíteni, hol sikeresen, hol kevésbé. Tényleg benne volt az, hogy abból is ki kell vennie a részét, és csinálta szépen a dolgát.”

Videónkban elárulja, hogyan kommunikáltak fiával az Eb alatt, illetve elmeséli, milyen érzés a Nemzeti Sport címlapján látni őt.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik