Kézi: Sunajko 9 gólt szerzett, Lukács is betalált – körkép

Vágólapra másolva!
2023.10.20. 22:20
null
Fotó: Facebook/RK Vojvodina
A 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan kilenc góllal járult hozzá a címvédő RK Vojvodina 40–18-as győzelméhez az RK Proleter otthonában a szerb férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.

 

Az Arkus Liga honlapja szerint a balszélsőnek kilenc lövése volt, és mivel mindegyiket gólra váltotta, ő lett a mezőny második legeredményesebb játékosa. Az újvidékiek hét meccs után is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.

A norvég élvonalban az Elverum HB otthon 27–26-ra nyert a Kristiansand ellen, Lukács Péter egyszer talált be a hazaiaknál. Csapata hat sikerrel és két vereséggel áll a tabellán.

A legfrissebb válogatott keretből kimaradt jobbátlövőt, Leimeter Csabát foglalkoztató újonc Balingen-Weilstetten hazai pályán 30–27-re kikapott a HSG Wetzlartól a német Bundesligában. A magyar játékos két lövésből egy gólt szerzett. Együttesének két siker és egy döntetlen mellett ez már a hetedik veresége volt.

A válogatott keretbe a sérülése ellenére bekerült Ilic Zoran ezúttal sem szerepelt a HSV Hamburg csapatában, amely 32–28-ra győzött a ThSV Eisenach otthonában.

A francia bajnokságban Nagy Kornél két lövésből két góllal járult hozzá az US Dunkerque 27–22-es hazai sikeréhez az US Créteil ellen, amelyből ezúttal is hiányzott Stranigg János. A Dunkerque másodszor nyert, a Créteil viszont továbbra is nyeretlenül sereghajtó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik