Kézilabda: pontot veszített Szikora és Faluvégi csapata, Korsósék nyertek – körkép

Vágólapra másolva!
2023.10.25. 22:12
null
Ismét nyert a bajnokságban Korsós Dorina csapata (Fotó: Facebook/Handbal Rapid Bucuresti)
Szikora Melinda és Faluvégi Dorottya csapata, a címvédő SG BBM Bietigheim 29–29-es döntetlent játszott a HSG Bensheim/Auerbach otthonában a német női kézilabda-bajnokság szerdai játéknapján.

A Bundesliga honlapja szerint a válogatott jobbszélső Faluvégi két lövésből egy gólt szerzett, a válogatott kapus Szikorának pedig hét védése volt. A Bietigheim 2021. március 31. óta nem kapott ki a bajnokságban, jelenleg öt győzelemmel és egy döntetlennel áll a tabellán, akárcsak a Bensheim/Auerbach.

A román női élvonalban a Rapid Bucuresti házigazdaként 35–22-re verte a Stiinta Bucurestit. A hazaiaknál a válogatott balszélső Korsós Dorinának két kísérlete volt, de ezúttal nem talált a hálóba. A Bajnokok Ligája-szereplő Rapidnak három vereség mellett ez volt az ötödik sikere.

A férfiaknál a német másodosztályban Éles Benedek négy lövésből három góllal járult hozzá a GWD Minden 34–33-as hazai győzelméhez az EHV Aue ellen. A magyar irányító csapata egy döntetlen és négy vereség mellett negyedszer nyert.

Miklós Gergőnek három védése volt – Fekete Dániel nem szerzett gólt – a Riihimäen Cocks együttesében, amely 31–23-ra verte idegenben a Sjundea IF csapatát a finn élvonalban. A Cocks egy vereség mellett ötödször nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik