Kézilabda: Máthé Dominik hat góljával simán nyert a PSG – körkép

Vágólapra másolva!
2023.10.22. 21:50
null
Máthé Dominik hatszor is betalált (Fotó: Twitter/PSG Handball)
A válogatott jobbátlövő Máthé Dominik mind a hat kísérletét gólra váltotta a Paris Saint-Germain csapatában, amely otthon 46–31-re megverte a Saran Loiret HB-t a francia férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A címvédő fővárosiak hét meccs után is százszázalékos teljesítménnyel állnak a tabella élén.

A válogatott irányító Fazekas Gergő hat kísérletből három góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 26–22-es hazai sikeréhez a Górnik Zabrze ellen a lengyel élvonalban. A kupagyőztes és Bajnokok Ligája-szereplő Plock a tizedik meccsén a tizedik sikerét aratta.

A BL-címvédő SC Magdeburg 31–25-re nyert a Hanusz Egont foglalkoztató TVB Stuttgart otthonában a német Bundesligában. A válogatott irányító négy lövésből egyszer volt eredményes. Csapata három győzelemmel és hat vereséggel áll a tabellán.

A kapus Miklós Gergő és a balátlövő Fekete Dániel együttese, a finn Riihimäen Cocks nem jutott tovább az Európa-kupa második fordulójából, mivel a 29–25-ös hazai vereség után 40–26-ra kikapott a svájci BSV Berntől a visszavágón. Miklósnak kilenc védése volt, Fekete hatból háromszor talált be.

Faluvégi Rudolf svájci csapata, a Wacker Thun bajnoki meccsen 30–30-at játszott a GC Amicitia Zürich otthonában. Az irányító hatból ötször talált be. A Thun három győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel áll.

Az egy védést bemutató Suba Sára együttese, az SV Union Halle-Neustadt házigazdaként 22–22-t játszott a Bayer Leverkusennel a német női élvonalban. Az Union két siker és két vereség után először játszott döntetlent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik