Kézilabda: Sipos Adrián csapata tovább menetel a Bundesligában – körkép

V. J./MTIV. J./MTI
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 21:10
null
Sipos Adrián (Fotó: MT Melsungen)
Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen hat forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a német férfi kézilabda-bajnokságban – körkép.


A Melsungen vasárnap 28–25-re nyert a TBV Lemgo Lippe otthonában. A Bundesliga honlapja szerint a válogatott beálló Sipos Adrián mindkét lövését gólra váltotta.

Máthé Dominik 15 perc alatt három kísérletből kétszer talált be a Paris Saint-Germain hazai pályán 35–27-re megnyert francia bajnoki meccsén az US Créteil ellen.

A lengyel élvonalban Fazekas Gergő két kísérletből egyszer volt eredményes az Orlen Wisla Plock színeiben, amely otthon 31–20-ra nyert a Wybrzeze Gdansk ellen. A Lengyel Kupa címvédője százszázalékos hat forduló után.

A norvég ligában az irányító Lukács Péter három góllal járult hozzá az Elverum HB 35–27-es hazai győzelméhez a Bergen HB ellen.

Négy siker után először kapott ki Széles Ákos együttese, a CSM Bucuresti a román bajnokságban. A fővárosiak a Tatabányával azonos Európa-liga-csoportban szereplő CSM Constanta otthonában szenvedtek 28–26-os vereséget, a magyar átlövő két kísérletből egy gólt szerzett.

Ogonovszky Eszter négy gólt lőtt – mindet büntetőből – a DHK Baník Most színeiben, amely odahaza 37-19-re verte a HK Hodonínt a szlovák-cseh közös bajnokság, a MOL Extraliga alapszakaszában. A címvédő Dunaszerdahely házigazdaként 43-24-re nyert a Sokol Písek ellen. Debre Viktor vezetőedző csapatában minden mezőnyjátékos szerzett gólt, Sári Barbara hatszor, Erika Rajnohová ötször talált be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik