Férfi kézi: családon belüli erőszak miatt őrizetbe vették a Szeged korábbi játékosát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 16:41
null
A Szegednél a 2016–2017-es idényben játszó Denis Bunticot családon belüli erőszak miatt őrizetbe vették a rendőrök (Fotó: Dömötör Csaba)
Bosnyák lapértesülésekre hivatkozva írta meg a horvát sajtó, hogy családon belüli erőszak miatt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban őrizetbe vették a Pick-Szeged korábbi kézilabdázóját, a horvát Denis Bunticot, akinél a letartóztatás során lőfegyvereket, robbanószereket és töltényt is találtak a rendőrök – számolt be róla a Szabad Magyar Szó.

 

A hírek szerint a horvát válogatott egykori játékosa a feleségét bántalmazta, ezért tartóztatták le a rendőrök.

„A gyanúsított D. B.-t családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt vette őrizetbe a rendőrség. Az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja a tanúkat, és hogy megismétli a törvényellenes cselekedetet” – erősítette meg a hírt a bosnyák ügyészség a Bljesak.info portálnak.

A most 40 éves Buntic pályafutása során bosnyák, horvát, lengyel és magyar bajnok, BL-győztes, világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes volt, Szegeden a 2016–2017-es idényben játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik