Férfi kézi: Történelmet írhatunk a Veszprémmel – Fabregas

Vágólapra másolva!
2023.08.04. 13:45
null
Elszántan készülnek az új idényre (Fotó: <strong><a href="https://handballveszprem.hu/hu/article/tortenelmet-irhatunk-a-telekom-veszpremmel-ludovic-fabregas_6916">handballveszprem.hu</a></strong>)
A Telekom Veszprém olimpiai és világbajnok igazolása, Ludovic Fabregas a klub honlapján adott interjút, amiben beszélt az első benyomásairól és a céljairól is a csapattal.


„Hihetetlen boldog és büszke vagyok, hogy a következő szezonokban a Veszprémben játszhatok. Ez egy új kihívás a karrieremben, és egy új fejezet az életemben és a családom életében. Úgy gondolom, hogy történelmet írhatunk a Telekom Veszprémmel. Sok trófeát szeretnénk nyerni, és szerintem nekem és a klubnak is ugyanaz a célja” – mondta ambíciókkal tele a francia olimpiai bajnok, aki elárulta, az aláírás előtt beszélt Kentin Mahével és Nedim Remilivel is.

„Veszprém kicsi város, de már most nagyon szeretem. Kicsit felfedeztük a belvárost, a kultúrát, és már ettünk is egy hagyományos magyar étteremben. Szerintem a kisfiamnak is jó lesz ez a nyugodt város. Elképesztő a hangulat a Veszprém Arénában. Most szerencsére lesz lehetőségem megélni ezt a hangulatot veszprémi játékosként is. Már alig várom, hogy ebben az arénában játszhassak… Arra emlékszem, hogy nagyon nehéz itt nyerni. Az aréna tele volt pirosba öltözött szurkolókkal, akik hihetetlen hangulatot teremtettek. Már alig várom, hogy átélhessem egy hazai meccs hangulatát!” – tette hozzá, és elárulta, hogy szeretné gyarapítani a magyar tudását, és nagyon fontosnak tartja ezt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik