Női kézi: a DVSC két játékosa is Kisvárdán folytatja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.22. 16:55
null
Torda Vanessa kölcsönbe, Makó Zoé végleg Kisvárdára került Debrecenből (Fotó: dvsckezilabda.hu)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-Schaeffler hivatalos honlapján számolt be róla, hogy két fiatal játékosa, a 19 éves kapus, Torda Vanessa és a 18 éves balszélső, Makó Zoé is Kisvárdán folytatja pályafutását, előbbi kölcsönbe, utóbbi végleg került a szabolcsiakhoz.

 

Torda Vanessa 2021 januárjában, Makó Zoé 2022 februárjában mutatkozott be az NB I-ben.

„Bízom benne, hogy a következő idényben sok játéklehetőséghez jutok Kisvárdán, ahol az NB I-ben védhetek majd – fogalmazott a DVSC honlapján a 29 tétmérkőzésen védő Torda Vanessa.Minél több játékpercre van szükségem, úgyhogy jól jön a kölcsönadás. Ráadásul Kisvárda nincs messze Debrecentől, így nem szakadok el a várostól.”

Makó Zoé
13 évesen került Debrecenbe Ózdról, majd 2018-ban lett a DVSC játékosa.

„Nagyon várom az új kihívást, mindenképpen előrelépés számomra, hogy az NB I-ben játszhatok a következő idényben” – mondta Makó Zoé. – Nagyot változik majd az életem, hiszen eddig a szüleimmel laktam, most pedig megkezdem az önálló életet. Szép emlékekkel távozom a DVSC-től, mindent itt tanultam a kézilabdáról. Nehéz lesz elválni az idei NB I/B-s csapattársaimtól, hiszen az együttes magja régóta együtt van. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem szakadunk el egymástól, tartani fogom a lányokkal a kapcsolatot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik