Sportrádió: A kezdetektől fogva uraltuk a mérkőzést – Nagy László

Vágólapra másolva!
2023.04.11. 09:08
null
Nagy László boldogan értékelte a döntőt (Fotó: Szabó Miklós)
Mint beszámoltunk róla, a Veszprém férfi kézilabdacsapata történelme során 30. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát, s ennek örömére a Sportrádió Hazafutás című műsorában Lantos Gábor műsorvezető hívta telefonon Nagy Lászlót, a veszprémiek sportigazgatóját.

A veszprémiek sportigazgatója elárulta, hogy a Magyar Kupa megnyerése után mi a csapat terve az idény hátralévő részében a Bajnokok Ligájában és a hazai bajnokságban.

„A Veszprém a Szeged ellen ebben az idényben négy meccsből négy győzelemnél jár, és ezen a jövő héten sem szeretnénk változtatni. A döntő paprikás hangulatban zajlott, de kezdettől fogva uraltuk a mérkőzést. A második félidőben végig fej fej mellett haladtak a csapatok, de veszprémi kontroll alatt. A Veszprémre az elmúlt tíz évben jellemző volt, hogy október környékén van egy hullámvölgye a csapatnak, és a világversenyek utáni egy hónap is mindig kritikus szokott lenni. Úgy érzem, ezeken – főleg az utóbbin –, most túl vagyunk, és remélem, hogy a folytatásban az elmúlt néhány hétben mutatott játékhoz hasonlót tudunk mutatni. Ha így lesz, ígéretes idényzárásban reménykedhetünk.”

A Bejátszás kézilabda-magazin teljes adása itt hallgatható meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik