Férfi kézi: így érkezett meg Veszprémbe az olimpiai bajnok – videó

Vágólapra másolva!
2023.03.14. 10:06
null
Nedim Remili Veszprémbe igazolásáról mesélt (Fotó: Nedim Remili/YouTube)
Mint ismert, a Telekom Veszprémnél folytatja pályafutását a lengyel Kielcétől érkező olimpiai bajnok francia jobbátlövő, Nedim Remili, aki februárban 2026-ig szóló szerződést kötött a bakonyiakkal. A kézilabdázó saját YouTube-csatornáján beszélt az átigazolás részleteiről, bemutatva első napjait új klubjánál és városában.

„Különleges érzés, mert reménykedtem benne, hogy történelmet írunk ezzel a csapattal, az edzővel, a stábbal, a sárga-kék szurkolókkal, de a történet a vártnál hamarabb véget ért néhány rendhagyó ok miatt. Lenyűgözött és meglepett, hogy távoztam, mert úgy távoztam, mint egy tolvaj: gyorsan. És miután aláírtam Veszprémben, már nem is találkoztam a srácokkal, de végül volt lehetőségem visszatérni Kielcébe egy meccsre, ahol hihetetlen fogadtatásban részesítettek” – idézte fel a lengyelországi búcsú pillanatait Nedim Remili.

„Ez egy kézilabda-központú város. Magyarországon is szeretik a kézilabdát, de Veszprémben különösen. Amikor először jártam itt, óriási élmény volt. Mondták, hogy hihetetlen a hangulat, de amikor bemelegítettünk, azt mondtam, rendben van. Aztán, amikor visszatértünk az öltözőből, minden piros volt. Az ultrák fantasztikusak” – mondta immár Veszprémben a francia jobbátlövő, aki beszélt arról is, miért kereste meg a Veszprém.

„Jahja Omar sérülése után kezdtünk el beszélgetni a Veszprémmel, mert nekik szükségük volt egy jobbátlövőre és ez tökéletes időzítés volt ismerve a Kielce helyzetét” – jegyezte meg az olimpiai bajnok és világbajnok jobbátlövő, aki a 2017-es és a 2023-as vb, valamint a 2021-re halasztott olimpia álomcsapatába is bekerült.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik