Női kézi: Herbert Gábor lett az Orosháza vezetőedzője

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 21:32
A női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Orosháza a hivatalos közösségi oldalán tudatta, hogy Herbert Gábor veszi át az alakulat irányítását.

„A játékosként beállóposzton szereplő Herbert Gábor pályafutása során magyar bajnoki címet is szerzett a Pick Szeged színeiben, de megfordult Százhalombattán, Győrben, valamint Csurgón is. Edzőként még pályája elején jár, legutóbb az Algyő NB I/B-s férfi együttesét irányította”– mutatta be új vezetőedzőjét a klub.„A játékosként beállóposzton szereplő Herbert Gábor pályafutása során magyar bajnoki címet is szerzett a Pick Szeged színeiben, de megfordult Százhalombattán, Győrben, valamint Csurgón is. Edzőként még pályája elején jár, legutóbb az Algyő NB I/B-s férfi együttesét irányította”– mutatta be új vezetőedzőjét a klub.

Herbert Gábor elárulta, miért választotta az Orosházát.

„Igazából először meglepett a megkeresés, majd elgondolkodtam rajta. Ami a leginkább vonzó volt az ajánlatban, hogy egy olyan klubhoz érkezhetek, ahol híresen rendezettek a viszonyok, emellett megfogalmaztak közép- és hosszú távú terveket. Fontos volt az is, hogy Dancsó Attila velem képzelte el a folytatást. Mindenképp új ablakot nyitok az edzői karrieremben, és várom a közös munkát a lányokkal.”

Mint a klub közleményében olvasható, a játékoskeretben is lesznek vélhetően változások, ezekről a következő időszakban adnak tájékoztatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik