Női kézi: a Fradi új igazolása szerint megérte kivárnia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.11. 18:52
A hétfőn szerződtetett Marija Jovanovics kedden már a Ferencváros női kézilabdacsapatával edzett. A 30 éves montenegrói válogatott balátlövő elmondta, mindenképpen szeretett volna visszatérni a legmagasabb szintre, és ez most a Bajnokok Ligájában is érdekelt magyar csapattal megvalósul.

„Jó néhány csapat megkeresett az utóbbi időben, de megérte kivárni, mert szerettem volna visszatérni a legmagasabb szintre, és ez a célom a Fradinál megvalósul – mondta a fradi.hu-nak Jovanovics. – Fantasztikusan szép két évet töltöttem Párizsban, de lemaradtunk mindig a nemzetközi kupáról és nagyon hiányzott a Bajnokok Ligája."„Jó néhány csapat megkeresett az utóbbi időben, de megérte kivárni, mert szerettem volna visszatérni a legmagasabb szintre, és ez a célom a Fradinál megvalósul – mondta a fradi.hu-nak Jovanovics. – Fantasztikusan szép két évet töltöttem Párizsban, de lemaradtunk mindig a nemzetközi kupáról és nagyon hiányzott a Bajnokok Ligája."

Jovanovics az év elején súlyos térdsérülést szenvedett, de elmondása szerint már teljesen rendbe jött, és a riói olimpián már játszott is. „Rió után kellett egy kis pihenő, mert előtte nagyon keményen edzettem a részvétel érdekében. Az természetesen nem a legjobb, hogy nem voltam még a csapattal a felkészülési időszakban, de azon leszünk, hogy minél előbb elérjem a csúcsformámat."

„Tisztában vagyok vele, hogy gólokat várnak tőlem, de azt is szem előtt tartjuk, hogy lépésről lépésre kell haladnunk, mert nem az a cél, hogy egyszer dobjak tíz gólt, hanem, hogy hosszú távon egyenletesen jó teljesítményt nyújtsak" – mondta arról az új szerzemény, hogy mit várnak tőle a Népligetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik