Férfi kézi: korábbi játékosa lett a Veszprém sportigazgatója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.16. 16:44
A Veszprém Handball Zrt. június 15-től Eklemovics Nikolát nevezte ki a társaság sportigazgatójának – számolt be róla a klub hivatalos honlapján.

„Az egykori klasszis kézilabdázó feladatkörébe tartozik a felnőtt csapat szakmai munkájának felügyelete, tovább az utánpótlás korosztályok szakmai munkájának felügyelete is. A sportigazgató feladata – többek között – a társaság menedzsmentjének döntés-előkészítése, másrészt a csapatok szakmai munkájának elősegítése is.

A sportigazgatói megbízást indokolja az is, hogy a következő szezon minden eddiginél nagyobb terhet ró a Telekom Veszprémre, miután a felnőttcsapat résztvevője lesz a magyar bajnokság teljes sorozatának, a SEHA-ligának és a Bajnokok Ligájának is. Mindemellett várhatóan a Telekom Veszprém fogja adni a legtöbb játékost a válogatottba, amely 2017-ben részt vesz a franciaországi világbajnokságon is” – olvasható a honlapon.

Eklemovics 1999-től előbb a Pick Szegedben, majd 2004-től az MKB Veszprémben játszott. Utóbbi csapatban 170 mérkőzésen 422 gólt dobott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik