Kézilabda: Balogh Zsoltnak ki kell hagynia az Eb-t

Vágólapra másolva!
2015.12.08. 08:47
Műtétje miatt nem játszhat a januári Európa-bajnokságon Balogh Zsolt, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója. Az átlövő hetek óta bajlódott a könyökével, de vállalta a játékot, ám a Löwen elleni győzelem után már biztossá vált: az operáció nem halogatható tovább.

„A bal könyököm már hetek óta fáj, ez zavart az edzéseken és a meccseken is, de azért igyekeztem mindig a lehető legjobbat nyújtani – mondta Balogh Zsolt. – Egyeztettem a csapatorvosunkkal és a műtétet végző Balogh Péter doktorral, hogy az utolsó pillanatig várhassak, ám tovább már nem halasztható a könyököm rendbetétele. Kimondhatatlanul sajnálom, hogy emiatt a januári Európa-bajnokságot ki kell hagynom, de remélem, februárban visszatérhetek. A Löwen elleni szenzációs siker erőt ad a folytatáshoz, és nemcsak nekem, a társaimnak is.”Balogh Zsolt. – Egyeztettem a csapatorvosunkkal és a műtétet végző Balogh Péter doktorral, hogy az utolsó pillanatig várhassak, ám tovább már nem halasztható a könyököm rendbetétele. Kimondhatatlanul sajnálom, hogy emiatt a januári Európa-bajnokságot ki kell hagynom, de remélem, februárban visszatérhetek. A Löwen elleni szenzációs siker erőt ad a folytatáshoz, és nemcsak nekem, a társaimnak is.”

Nincs irigylésre méltó helyzetben Talant Dujsebajev, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki a november eleji Provident-kupán csak egy klasszikus jobbátlövőre számíthatott, Balogh Zsoltra. Könnyebbség viszont, hogy azóta legalább Nagy László ismét hadra fogható és jó formában tért vissza sérüléséből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik