Kézi: újabb súlyos sérülés a Kielnél; kieső francia átlövő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 11:44
Súlyos térdsérülést szenvedett René Toft Hansen, a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának dán válogatott beállója.

Toft Hansen a Bergischer HC ellen 31–28-ra megnyert mérkőzés második félidejének elején sérült meg, hordágyon kellett levinni.Toft Hansen a Bergischer HC ellen 31–28-ra megnyert mérkőzés második félidejének elején sérült meg, hordágyon kellett levinni.

„Toft azt mondta nekem, egy reccsenést hallott a térdében, és úgy gondolja, minden elszakadt. Remélem, nincs igaza" – mondta Alfred Gíslason, a Kiel vezetőedzője a találkozó után.

A vizsgálatok igazolták a csapatkapitány félelmét, elszakadt a térdében az elülső keresztszalag, így hosszú, akár kilenc hónapig is eltartó kihagyásra számíthat. Mindez azt jelenti, a szezon hátralevő része mellett lemarad a januári Európa-bajnokságról is.

Közben a franciáknál újabb balátlövő dőlt ki a sorból: Jérome Fernández után Timothey N’Guessan is lemarad a kontinenstornáról, miután kificamodott a bokája.

A horvátoknál Marko Kopljar sérülése okoz gondot, a Barcelona játékosa nem tudta elkezdeni a felkészülés hajráját a válogatottal, így Sime Ivic csatlakozott a csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik