Férfi kézi: „Itthon majdnem sírtam”, balhé Veszprémben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 12:10
Kilökdösték az elnökségi tagot a Flensburg-meccsről – eleveníti fel az MVM Veszprém korábbi 160-szoros válogatott kézilabdázójával, Horváth Gáborral a minap történteket a veol.hu.

„Itthon majdnem sírtam” – idézi a Napló Horváth Gábor világbajnoki ezüstérmes (1986) kézilabdázót, miután elnökségi tagként – állítólag Kálomista Gábor elnök utasítására – kilökdösték az arénából a Flensburg elleni, 28–24-re megnyert szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésről.Horváth Gábor világbajnoki ezüstérmes (1986) kézilabdázót, miután elnökségi tagként – állítólag Kálomista Gábor elnök utasítására – kilökdösték az arénából a Flensburg elleni, 28–24-re megnyert szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésről.

Horváth a Naplónak azt mondta, jogi lépéseket fontolgat az ügyben. Hozzátette, őt így még sohasem alázták meg. A klub elnökségében 2008 óta tag, 1968 és 1986 között Veszprémben játszó korábbi kézilabdázó az ügyben közleményt juttatott el a regionális portálhoz – ezt itt olvashatja.

Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke az ügyben két helyütt is nyilatkozott – folytatja híradását a regionális portál. A Blikknek azt mondta, Horváth Gábornak nem volt belépője. Erre az egykori kézis úgy reagált, kíváncsi lenne rá, melyik elnökségi tag váltott jegyet a BL-meccsre.

Az index.hu-nak a társelnök tömören úgy fogalmazott: a VIP azoknak van fenntartva, akik támogatják a csapatot. Horváth Gábor azt mondta, 2003 és 2011 között a cégein keresztül 300 millió forinttal támogatta az egyesületet, amit bizonyítani is tud.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik