Női kézi: nem csak Szepesi megy a Győrből Óvárra

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 17:56
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata Linn Jörum Sulland szerződtetésével véglegesítette jövő évi keretét, azonban Szepesi Ivett mellett valószínűleg más játékosok is váltanak még „házon belül".

„Mind a játékos, mind mi bízunk benne, hogy aktív és eredményes tagja lesz a jövő évi csapatunknak" – mondta Sulland megszerzéséről Kelecsényi Ernő, a Győri ETO elnöke a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában. Kérdésre válaszolva hozzátette:Sulland megszerzéséről Kelecsényi Ernő, a Győri ETO elnöke a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában. Kérdésre válaszolva hozzátette:

„Terveink szerint Tamires Morena a mosonmagyaróvári csapatunkban fog szerepelni a következő szezonban. Jana Knedlíková esetében van egy kis bizonytalanság, mert nem tudjuk, Orbán Adrienn felépül-e a szezon kezdetére. Jana készenlétben áll, így ha szükséges, velünk kezdi el a munkát, de az biztos, hogy három jobbszélsőt nem fogunk tartani, így ha minden helyreáll, akkor ő is Mosonmagyaróváron fog játszani."

Kelecsényi azt is elmondta, hogy Szepesi Ivett is bármikor mozgatható, ha szükség lenne játékosra a balszélső posztján. Az biztos, hogy Pálinger Katalin nem távozik az ETO-tól azért, mert a magyar szövetség alelnöke lett, de hogy milyen pozícióban folytatja a klubnál, az még kérdéses.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik