Férfi kézi: háromszoros BL-győztessel erősíthet a PSG

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 20:43
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes átlövő, Kim Andersson kedden orvosi vizsgálaton vesz részt a Paris Saint-Germainnél. A Kolding Köbenhavn svéd klasszisa a tesztek sikeres teljesítése esetén Párizsba igazol.

Nemcsak a Karabatic fivérek, Nikola és Luka, hanem Kim Andersson is Párizsban folytathatja pályafutását. A handball-planet.com és a dán TV2 által is nyilvánosságra hozott információk szerint a 32 esztendős kézilabdázó kedden orvosi vizsgálaton vesz részt a francia fővárosban.Nemcsak a Karabatic fivérek, Nikola és Luka, hanem Kim Andersson is Párizsban folytathatja pályafutását. A handball-planet.com és a dán TV2 által is nyilvánosságra hozott információk szerint a 32 esztendős kézilabdázó kedden orvosi vizsgálaton vesz részt a francia fővárosban.

A svéd átlövő 2005 és 2012 között háromszor nyerte meg a BL-t a Kiel játékosaként, 2012 óta pedig a dán Kolding Köbenhavn alkalmazásában áll.

Andersson kulcsszerepet játszott a KIF tavalyi bajnoki címében, és idén is kulcsjátékosa a Bajnokok Ligája B-csoportjának második helyén álló dán együttesnek. A jobbátlövő szerződése lejár a szezon végén, ám a legfrissebb hírek szerint nem tölti ki, és már februárban klubot vált.

Az olimpiai döntős svéd klasszis korábban kétszer is lemondta a válogatottságot, mégis részt vett az idei világbajnokságon, ám ismét hátráltatta a játékban az a vállprobléma, amely miatt legutóbb 16 hónapot kellett kihagynia.

„Ezen a tornán kellett volna megmutatnom, hogy újra fitt és egészséges vagyok, de egyszerűen nem bírta a vállam” – mondta a lengyelektől elszenvedett nyolcaddöntőbeli vereség után.

A Kolding Köbenhavn a hírek szerint Konsztantyin Igropulóval pótolná Anderssont. A védekezésben is hasznos orosz átlövő megállapodása a szezon végén lejár a Füchse Berlinnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik