Férfi kézi: Dujsebajev keretet hirdetett Egyiptom ellen

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 11:26
Talant Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a december 23-i, Egyiptom elleni felkészülési mérkőzésre.

„Nagyon várom már, hogy ismét együtt dolgozhassunk a csapattal – mondta Talant Dujsebajev szövetségi kapitány. – Az Egyiptom elleni találkozóval már most a kétezer-tizenhatos Európa-bajnokságra készülünk, hiszen minden együtt töltött nap értékes. Szeretnék új játékosokat megismerni és kipróbálni, szeretnénk a válogatotton belül ötvözni a tehetséget és a tapasztalatot. Természetesen figyelembe kell vennünk az év végén a játékosok regenerációját is, különösen azokét, akik a bajnokságban és a nemzetközi kupákban a legkomolyabb terhelésnek vannak kitéve. Szeretném, ha elmélyítenénk és erősítenénk azt a fajta szemléletet, taktikát és motivációt, amit szeretnék viszontlátni a csapattól.” Talant Dujsebajev szövetségi kapitány. – Az Egyiptom elleni találkozóval már most a kétezer-tizenhatos Európa-bajnokságra készülünk, hiszen minden együtt töltött nap értékes. Szeretnék új játékosokat megismerni és kipróbálni, szeretnénk a válogatotton belül ötvözni a tehetséget és a tapasztalatot. Természetesen figyelembe kell vennünk az év végén a játékosok regenerációját is, különösen azokét, akik a bajnokságban és a nemzetközi kupákban a legkomolyabb terhelésnek vannak kitéve. Szeretném, ha elmélyítenénk és erősítenénk azt a fajta szemléletet, taktikát és motivációt, amit szeretnék viszontlátni a csapattól.”

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Mikler Roland (MKB-MVM Veszprém), Székely Márton (Balatonfüred)
Mezőnyjátékosok: Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya), Pásztor Ákos (Grundfos Tatabánya), Nagy László (MKB-MVM Veszprém), Ancsin Gábor (MOL-Pick Szeged), Császár Gábor (PSG, francia), Lékai Máté (MKB-MVM Veszprém), Szöllősi Balázs (Balatonfüred), Bánhidi Bence (Balatonfüred), Szöllősi Szabolcs (Csurgó), Bodó Richárd (Grundfos Tatabánya), Nagy Kornél (Dunkerque, francia), Gerdán Tibor (Balatonfüred), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös), Gazdag Tibor (Csurgó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik