Női kézi BL: a csoportkör utolsó meccsén debütálhat az Audi Aréna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 18:34
Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának elnöke a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, a bizalma töretlen a csapat, a szakmai vezetés és a játékosok iránt, időre van szükség a hét új igazolás beépítéséhez.

„A csapat kialakítása kizárólag szakmai szempontok alapján, a kitűzött céljaink elérése érdekében történt. A kézilabda gyönyörű, ám bonyolult sportág. Egy-egy játékos beépítése, beépülése a csapatba a profiknak is nehéz feladat. A hét új játékos érkezésével ez a szezon igazán nagy próbatétel elé állítja a lányokat és Ambros Martín vezetőedzőt. A bizalmam azonban töretlen a csapat, a szakmai vezetés és a játékosok iránt egyaránt. A szezon egészét illetően optimista vagyok. Úgy látom, minden a terveknek megfelelően zajlik. A csapatnak a csúcsforma eléréséhez csupán időre és türelemre van szüksége, valamint arra az erőre és támogatásra, amit eddig is biztosított szurkolótáborunk feléjük áradó szeretete, rajongása" – mondta a nyáron elnöki pozíciójában megerősített Kelecsényi Ernő a gyorietokc.hu-n megjelent interjúban, majd kitért az új arénára is. A csapatnak a csúcsforma eléréséhez csupán időre és türelemre van szüksége, valamint arra az erőre és támogatásra, amit eddig is biztosított szurkolótáborunk feléjük áradó szeretete, rajongása" – mondta a nyáron elnöki pozíciójában megerősített Kelecsényi Ernő a gyorietokc.hu-n megjelent interjúban, majd kitért az új arénára is.

„Büszkén mondhatom, hogy egy évtizedes álom teljesül az új multifunkcionális csarnok, az Audi Aréna Győr átadásával, ami számos pozitívummal járul hozzá a klub mindennapi életéhez. Mindamellett, hogy csapatunk teljesítményéhez méltó, új otthonunk lesz, szurkolótáborunk teljesebb igényét is ki tudjuk elégíteni. Az eddigi korlátozott bérletszámot többszörösére tudjuk növelni. A szurkolók színvonalas körülmények között, modern kiszolgáló és látványtechnikai eszközökkel színesítve élvezhetik a mérkőzéseket. Az utánpótlásképzésünkben is nagy előrelépést jelent majd az, hogy három keresztpályán edzhetnek fiataljaink. A tervek szerint november 23-án már új otthonunkban fogadjuk a BL csoportkör utolsó fordulóján svéd ellenfelünket, januártól pedig minden mérkőzésünket 21. századi körülmények között tudjuk játszani."

A csapat az első bajnoki mérkőzés előtt megtartotta szokásos szezonnyitó kerti partiját. Ambros Martín vezetőedző kiemelte, hogy annyi mennyiségű és olyan minőségű munkát, amit az idei csapat eddig elvégzett, még soha korábban nem látott. Kiemelte, hogy messze ez a legjobb minőségű keret, amellyel együtt dolgozhatott. De kiemelte azt is, hogy mivel heten is most épülnek be a csapatba, ezért több időre van szükség. Türelmet kért mindenkitől, hogy az elvégzett munka eredménye látszódjon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik