Női kézi: hét góllal nyert a Fradi a Hypo elleni edzőmeccsen

Vágólapra másolva!
2014.07.15. 18:44
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Ausztriában edzőtáborozó FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata: a zöld-fehérek hét góllal győzték le a Hypót.

A fradi.hu beszámolója szerint a Fradi már a meccs elején megszerezte a vezetést, ám a szünetig szoros volt az állás, két-három gólos vezetés után a félidőre egyre csökkent az előny. A második játékrészben Szucsánszki Zitáék folyamatosan elhúztak az ellenféltől, és végül magabiztos győzelemmel kezdték a nyarat, 34–27 lett a vége.fradi.hu beszámolója szerint a Fradi már a meccs elején megszerezte a vezetést, ám a szünetig szoros volt az állás, két-három gólos vezetés után a félidőre egyre csökkent az előny. A második játékrészben Szucsánszki Zitáék folyamatosan elhúztak az ellenféltől, és végül magabiztos győzelemmel kezdték a nyarat, 34–27 lett a vége.

Elek Gábor csapatában pályára lépett az új szerb kapus, Katarina Tomasevics és a klubba a nyáron visszatérő Soós Viktória is, utóbbi két gólt szerzett. A legeredményesebb FTC-játékos Laura Steinbach volt: a német átlövő nyolcszor talált be a Kovács Ferenc irányította Hypo kapujába, amelyet amúgy magyar kapus, Hajgató Anna védett. Az osztrák együttesben játszott Léránt Vivien is, ötször vette be a kaput.

A Fradi vasárnap utazott el szokásos nyári edzőtáborának helyszínére, Murauba, és a péntekig még egyszer megmérkőzik az osztrák bajnokkal.

NŐI KÉZILABDA, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HYPO NÖ–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 27–34
(16–17)
Murau, WM Halle
FTC: Tomasevics, Ferenczi (kapusok) – Cifra, Szarka 3, Tóth M., Szucsánszki 4, Mészáros 1, Steinbach 8, Kovacsicz 2, Soós 2, Tomori 6, Pena 1, Mód, Faluvégi 3, Szamoránsky P. 4. Edző: Elek Gábor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik