Női kézi: aláírt a Fradi új szerb kapusa - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 18:41
A Ferencváros női kézilabdacsapata bejelentette a korábban már beharangozott Katarina Tomasevics érkezését. A szerb válogatott kapusa egy plusz egy éves szerződést írt alá a Ferencvároshoz – olvasható a zöld-fehére klub hivatalos honlapján.

„Ismerem a klub történelmét. Tudom, hogy nagy hagyományokkal rendelkezik, valamint hogy nagyon ambiciózus az együttes. Miután megkerestek, természetesen érdeklődtem a csapatról is szerb válogatott társaimtól, akik pozitív dolgokat meséltek a Ferencvárosról, ami szintén megerősített a döntésemben” – nyilatkozott a fradi.hu-nak döntésének hátteréről Tomasevics.fradi.hu-nak döntésének hátteréről Tomasevics.

ELEK GÁBOR HOSSZABBÍTOTT
A kétszeres KEK-győztes szakember 2014 júliusában lejáró szerződését további két évvel, 2016 nyaráig meghosszabbította a Fradi. Részletek itt!

„Szeretnék a Bajnokok Ligájában szerepelni. Ahhoz, hogy a főtáblára kerüljünk, először meg kell nyernünk a kvalifikációs tornát. Az elődöntőben a holland csapattal játszunk, nyernünk kell. A döntőben szerintem a lipcseiekkel találkozunk. Várhatóan nehéz mérkőzés lesz, de képesek vagyunk győzni a németek ellen is. Utána a főtáblán a csoport sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Remélem, jó meccseket fogunk játszani és szép eredményt érünk el” – mondta a 30 éves kapuvédő, aki beszélt a szurkolókról is.

„Hallottam már róla, a fanatikus szurkolókról, és hogy nagyon jó hangulata van a mérkőzéseknek. Számomra nem ismeretlen ez, hiszen otthon is ilyen közegben játszottunk a világeseményeken. Imádok ilyen közönség előtt, jó hangulatú mérkőzésen pályára lépni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik