Női kézi: Siti Eszter most már tényleg befejezi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.26. 17:56
A Fehérvár KC 2012 májusában ötnapos túrán járt Londonban, hogy közös edzéssel és két mérkőzéssel segítse a brit csapat olimpiai felkészülését. A második meccsre Siti Eszter is beállt, csakúgy játszani... Mindez a váratlan ötlet oda vezetett, hogy pár héttel később elkezdte a nyári felkészülést a csapattal, és két éven keresztül kihagyhatatlan erőssége lett az FKC-nek, ám most eljött a búcsú ideje – számolt be róla a Fehérvár hivatalos honlapja.

„Nem tervezek kiskaput, ez a végleges döntés! Amikor először abbahagytam a játékot, úgy éreztem, elegem van a kézilabdából, és nem gondoltam volna, hogy majd még visszatérek, bár azt éreztem azonnal, hogy ez így egy befejezetlen történet. Aztán idővel egyre többet gondolkodtam ezen, és két év után az élet úgy hozta, hogy lehetőségem adódott a visszatérésre. Nagyon örülök neki, hogy végül így alakult, mert számtalan boldog pillanattal gazdagodtam, és sok jó meccsünk volt. Kellemes, jó élményekkel zárom le ezt a két évet" – idézi az fkc.hu Siti Esztert, aki ősztől már kizárólag a klub utánpótlásában fog dolgozni.Siti Esztert, aki ősztől már kizárólag a klub utánpótlásában fog dolgozni.

„Három korosztály tartozik hozzám, akikkel két különböző versenysorozatban szerepelünk. Az OSB-t a serdülő kettővel játsszuk, míg a 2001-esekkel az Erima bajnokságban versenyzünk. A gyerekekkel való foglalkozás abszolút a jelen és jövő is számomra. Az eredmény természetesen nem megkerülhető, de nekem az a legfontosabb, hogy lássam a gyerekeket mind egyénileg, mind csapatszinten az aktuális kis céljaink felé folyamatosan haladva fejlődni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik