Női kézi BL: Knezsevicsről is kérdezték az EHF-elnököt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.04. 16:00
A női Bajnokok Ligája final four bronzmeccse előtt tartotta meg a záró konferenciát az Európai Kézilabda-szövetség, amelyen Jean Brihault-t, a szervezet elnökét Milena Knezsevics eltiltásáról is kérdezték.

„A fegyelmi bizottság az EHF vezetőségétől függetlenül működik, nekünk nincs ráhatásunk, és ez így van rendjén egy demokratikus rendszer esetében. Néha meg kell fizetni a fejlődést árát. A fegyelmi bizottság egy szabályzat alapján hozza meg az ítéleteket, amelyet viszont már a szövetség alakított ki. Önálló esetekkel nem kívánunk foglalkozni, de mindegyik szezon után megvizsgáljuk a szabályokat, és hogy megfelelő szellemben használták-e őket, ha úgy látjuk, hogy nem jó irányba haladnak a folyamatok, változtatunk” – mondta a Görbicz Anita lefejelése miatt kétmeccses eltiltással sújtott Milena Knezsevics esetére reagálva Jean Brihault, az EHF elnöke.Jean Brihault, az EHF elnöke.

Mint ismert, a Buducsnoszt Podgorica játékosa az elődöntőt ugyan kihagyta, de a Győri ETO elleni fináléban már ott lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik