Női kézi: Új fejezet kezdődik az életemben - Nascimento

Vágólapra másolva!
2014.02.18. 18:36
A Hypóból a HCM Baia Mare női kézilabdacsapatához távozó Alexandra do Nascimento áll az új kihívások elé, ugyanakkor hálás az osztrák klubnak az ott eltöltött tíz év alatt kapott segítségért, név szerint is megemlítve korábbi edzőjét, Németh Andrást.  

„Még minden nagyon friss, új fejezet kezdődik az életemben. Hiszem, hogy ezúttal könnyebb dolgom lesz, mert már tapasztaltabb lettem az évek során. Szeretném a legjobbamat nyújtani a Baia Maréban, de biztos az új csapatomban is sokat tanulhatok" – mondta Nascimento a váltás kapcsán. A nagybányaiakhoz követi csapattársa, a kapus, Barbara Arenhart is.Nascimento a váltás kapcsán. A nagybányaiakhoz követi csapattársa, a kapus, Barbara Arenhart is.

„Jó, hogy együtt lehetek a férjemmel, így nyugodtabb leszek – utalt rá a jobbszélső, hogy a szintén kézilabdázó élettársa, a chilei Patrício Martínez is Romániában folytatja. – Már több klubban is játszott Európában, sokat segíthet benne, hogyan kell megszokni egy új környezetet. Barbara jelenléte szintén megkönnyíti a dolgokat, nagyon jó a kapcsolatunk, nem leszünk majd egyedül a pályán."

„Mindig is azt hittem, hogy a Hypóban fejezem be a pályafutásomat, ahol mindent megtanultam. Daniela Piedadéval tettük meg az első lépéseket Európában, eleinte minden nagyon furcsa volt, egy teljesen más kultúrát és nyelvet kellett megszoknunk. Mindent, amit ma tudok, a Hypóban sajátítottam el. Köszönöm Danielának, hogy annak idején elhívott a Hypóba, de Gunnar Prokopnak és az előző szezonig a csapatot edző Németh Andrásnak is nagyon hálás vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik