Férfi kézi: Putics a szobafogság után csapata vezére lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.16. 09:54
Égető szüksége van és lesz a jó formában levő, egészséges Putics Barnára a Gummersbachnak és az Eb előtt álló válogatottnak, ám az átlövő a közelmúltban betegséggel bajlódott, tegnap viszont már bizonyította, kutya baja.

Putics Barna klubja, a Gummersbach a 18 csapatos német bajnokságban – az őszi jó kezdést követően – lecsúszott a 14. helyre. A kiesés nem fenyegeti (az utolsó három búcsúzik), de ha további sérülések sújtják, meg kell küzdenie a Bundesligában maradásért.

„Nem voltam sérült, mégis szobafogságra ítéltek az orvosok, mert másfél éves Benet fiamtól elkaptam egy fertőzést – mondta a válogatott balátlövő. – Ő szerencsére simán átvészelte, de én belázasodtam, és három napig nem csökkent a hőmérsékletem. Aztán az antibiotikum-kúra rendbe hozott, és a hét elején már óvatosan elkezdtem edzeni.”

A vasárnapi, az Emsdetten ellen idegenben 27–25-re megnyert meccse előtt a Gummersbach legutóbb novemberben Göppingenben győzött. Mint tegnap beszámoltunk róla, Putics újra pályára lépett, és kilenc(!) gólt szerezve együttese vezéregyénisége volt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik